Дигиталната трансформация изостри нуждата от електронни финансови и регулаторни услуги (снимка:

...
Дигиталната трансформация изостри нуждата от електронни финансови и регулаторни услуги (снимка:
Коментари Харесай

Български стартъп оценен на 300 милиона евро


Дигиталната промяна изостри потребността от електронни финансови и регулаторни услуги 
(снимка: CC0 Public Domain)

Доставчикът на финтех и регтех решения СЕПА Кибер Технологии беше оценен на 300 милиона евро от инспектора KPMG. Б ългарската стартъп компания се приготвя за излизане на международната фондова борса, като неотдавна проме ни вида на регистрацията си от еднолично сдружение с лимитирана отговорност (ЕООД) в еднолично акционерно сдружение (ЕАД).

За три години на пазара СЕПА Кибер Технологии отвори седем офиса в Европа, Азия и Северна Америка и ръководи пет центъра за предпазване на данни. Нейните артикули се употребяват за интеграция на цифрови финансови услуги.

Платформата MuSe дава достъп на компаниите до над 600 финансови и регулаторни услуги и модули под един покрив. Софтуерните решения на компанията разрешават отваряне на необанки и консолидиране на финансови артикули в границите на 3 до 6 месеца.
още по тематиката
Компаниите навлизат в пика на международната цифрова промяна и потребността от електронни финансови и регулаторни услуги пораства с всеки минал ден, обявиха от СЕПА Кибер Технологии.

„ Стартиращите компании имат бъдеще и България е идеална среда за развиване на бизнес от нула до международна фондова борса ”, разяснява развиването на компанията Марвин Блажевски, създател и основен изпълнителен шеф.

СЕПА Кибер Технологии, основана във Варна, е част от интернационална корпорация, оперираща допълнително от 32 страни по света. Компанията разполага със лични центрове за данни в пет страни, сертифицирани с най-високия международен документ PCI DSS равнище 1, което разрешава култивиране и предпазване на данни при финансови интервенции.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР